De sponsors van ons festival "Naar Zee, Naar Zee!"

 

Geen festival zonder sponsoring. Wij zijn dan ook erg blij fantastische sponsors te hebben gevonden: Geelkerken en Linskens advocaten uit Leiden.

 

 

Geelkerken en Linskens houdt kantoor in het pand waar vroeger de Kweekschool voor Zeevaart was gevestigd. De Kweekschool waar Leidse straatschoffies tucht kregen bijgebracht en werden klaargestoomd voor de marine of de grote zeevaart.
Over die Kweekschool gaat dit jaar de lezing, die traditiegetrouw aan ons festival is verbonden. Deze lezing wordt verzorgd door VN-journalist Rudie Kagie, die dertig jaar geleden een boekje over de kweekschool schreef  “de Jantjes van Leiden”.  Ooit, toen Rumor di Mare nog anders heette, was er een voorstel om het koor naar de leerlingen van de Kweekschool te noemen: "Jantjes van Leiden". Het voorstel heeft het niet gehaald en het werd Rumor di Mare. Lees daar verder over op de website van Rumor di Mare.

 

Verder kregen we een leuke bijdrage van het Shell Vrijwilligersfonds, van het Fonds 1818, van het Cultuurfonds Leiden en zorgen onze eigen leden ervoor dat hun kleingeld iedere repetitie in het spaarvarken wordt gestort. 
 

Fonds 1818  
Shell Vrijwilligersfonds
Cultuurfonds Leiden

 

Copyright: Robert Scheltens